Wie ben ik?

 

Ik ben Mirjam Baas, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik woon al heel wat jaren in Oirsbeek. Na 23,5 jaar op financieel gebied werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2021 besloten om het roer om te gooien. Ik werd niet meer blij van het halen van deadlines en het opleveren van gedetailleerde cijfers. Daarnaast heb ik door ziekte ervaren wat een gezonde leefstijl voor je gezondheid kan betekenen. Er is nog veel meer dan alleen medicijnen om gezonder te worden. Het zoeken en aanpakken van de oorzaak vind ik belangrijker dan het bestrijden van de symptomen met medicijnen. Ik ben er van overtuigd dat je met leefstijl invloed kunt uitoefenen op je vitaliteit. 

Ik zie vitaliteit als levensenergie. Het wil niet zeggen dat je alleen vitaal bent als je gezond bent. Ook als je ziek bent kun je vitaal zijn. Hierbij ligt de focus op kijken waar je energie van krijgt en wat je wel nog kunt. En hoe veerkrachtig ben je als het tegenzit? Laagdrempelig en stapje voor stapje, zodat je langzaam weer grip krijgt op je leven: je wordt weer baas over jouw vitaliteit.

Ik begeleid mensen die hun gedrag willen veranderen op het gebied van leefstijl, waardoor ze beter in hun vel zitten en zich energieker voelen. Als holistisch leefstijlcoach kijk ik naar het totaalplaatje. Achter de symptomen zit een oorzaak en daar gaan we naar op zoek. Ik begeleid mensen individueel, maar geef ook de GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) in groepsverband.

Ik ben een geaccrediteerd leefstijlcoach. Dit betekent dat ik een diploma heb gehaald bij een door de beroepsvereniging erkende opleiding. Daarnaast heb ik nog aanvullende opleidingen gedaan op het gebied van leefstijl en hormonen, leefstijl en diabetestype 2 en de kracht van ademhaling.

Mijn manier van coachen is kenmerkend door mijn inlevingsvermogen, humor, niet oordelend, doelgerichtheid, eerlijkheid, respect, verantwoordelijkheid en doorzettingsvermogen.

 

Scroll naar boven